Rejseadapter/Zimbabwe

Rejseadapter og stikkontakt i Zimbabwe

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Zimbabwe, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Zimbabwe. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Zimbabwe er Type D, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Zimbabwe og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇿🇼

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Zimbabwe

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Zimbabwe, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Zimbabwe bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Zimbabwe.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Zimbabwe som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Zimbabwe.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Zimbabwe

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Zimbabwe. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Zimbabwe.

Stikkontakter, der bruges i Zimbabwe

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Zimbabwe, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type D brugt i Zimbabwe.

At besøge Zimbabwe som turist

Zimbabwe er et populært turistmål i det sydlige Afrika, kendt for sine spektakulære naturvidundere og rige kulturelle arv. Landet tilbyder besøgende en række forskellige oplevelser, fra de majestætiske Victoria Falls til safariture i nationalparker som Hwange og Mana Pools. Turister kan forvente en varm og gæstfri atmosfære med muligheder for at udforske både dyreliv og historiske steder.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Zimbabwe's stikkontakt. 😊