Rejseadapter/Wallis og Futuna

Rejseadapter og stikkontakt i Wallis og Futuna

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Wallis og Futuna, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Wallis og Futuna. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Wallis og Futuna er Type E, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Wallis og Futuna og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇼🇫

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Wallis og Futuna

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Wallis og Futuna, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Wallis og Futuna kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Wallis og Futuna.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Wallis og Futuna som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Wallis og Futuna.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Wallis og Futuna

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Wallis og Futuna. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Wallis og Futuna.

Stikkontakter, der bruges i Wallis og Futuna

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Wallis og Futuna, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type E brugt i Wallis og Futuna.

At besøge Wallis og Futuna som turist

Wallis- og Futuna-øerne er et fjerntliggende og mindre kendt turistmål i Stillehavet. På trods af dette tiltrækker øerne besøgende, der søger autentiske oplevelser og en chance for at opleve uberørt natur og traditionel polynesisk kultur. Rejsende kan forvente en fredelig atmosfære, smukke strande, koralrev og en mulighed for at lære lokalbefolkningens levevis at kende.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Wallis og Futuna's stikkontakt. 😊