Rejseadapter/Sydkorea

Rejseadapter og stikkontakt i Sydkorea

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Sydkorea, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Sydkorea. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Sydkorea er Type F, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Sydkorea og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇰🇷

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Sydkorea

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Sydkorea, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Sydkorea kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Sydkorea.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Sydkorea, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Sydkorea.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Sydkorea

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Sydkorea. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Sydkorea.

Stikkontakter, der bruges i Sydkorea

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Sydkorea, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type F brugt i Sydkorea.