Rejseadapter/Swaziland

Rejseadapter og stikkontakt i Swaziland

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Swaziland, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Swaziland. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Swaziland er Type M, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Swaziland og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇸🇿

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Swaziland

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Swaziland, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Swaziland bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Swaziland.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Swaziland den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Swaziland. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Swaziland

Rejseadapter til stikkontakt Type M

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Swaziland, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Swaziland. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Swaziland.

Stikkontakter, der bruges i Swaziland

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Swaziland, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type M brugt i Swaziland.

At besøge Swaziland som turist

Swaziland, officielt kendt som Eswatini, er et land, der byder på unikke kulturelle oplevelser og smuk natur. Turister tiltrækkes af landets rige traditioner, herunder farverige festivaler og danseceremonier, samt muligheden for at besøge nationalparker og naturreservater. Når de rejser til Swaziland, kan besøgende forvente en kombination af moderne faciliteter og traditionelle kulturelle oplevelser.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Swaziland's stikkontakt. 😊