Rejseadapter/Surinam

Rejseadapter og stikkontakt i Surinam

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Surinam, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Surinam. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Surinam er Type A, Type F, Type C og Type B, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Surinam og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Surinam? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Surinam til Danmark.

🇸🇷

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Surinam

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Surinam, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Surinam kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Surinam.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Surinam, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Surinam.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Surinam

Rejseadapter til stikkontakt Type B

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Surinam, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Surinam. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Surinam.

Rejseadapter Surinam til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Surinam i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Surinam til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Surinam. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Surinam

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Surinam, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type A brugt i Surinam.Illustration af stikkontakt Type F brugt i Surinam.Illustration af stikkontakt Type C brugt i Surinam.Illustration af stikkontakt Type B brugt i Surinam.

At besøge Surinam som turist

Surinam er et lille land i det nordlige Sydamerika, kendt for sin multikulturelle befolkning og rige natur. Landet er populært blandt turister, der ønsker at opleve dets regnskove, floder og unikke kultur, der blander påvirkninger fra Asien, Afrika og Europa. Besøgende kan forvente en venlig atmosfære, god mad og muligheder for eventyrrejser i det uberørte landskab.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Surinam's stikkontakt. 😊