Rejseadapter/Storbritannien

Rejseadapter og stikkontakt i Storbritannien

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Storbritannien, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Storbritannien. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Storbritannien er Type G, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 240 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Storbritannien og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Storbritannien? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Storbritannien til Danmark.

🇬🇧

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Storbritannien

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Storbritannien, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Storbritannien bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Storbritannien.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Storbritannien som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Storbritannien.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Storbritannien

Rejseadapter til stikkontakt Type G

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Storbritannien, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Storbritannien. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Storbritannien.

Rejseadapter Storbritannien til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Storbritannien i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Storbritannien til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Storbritannien. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Storbritannien

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Storbritannien, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type G brugt i Storbritannien.

At besøge Storbritannien som turist

Storbritannien er et af de mest besøgte turistmål i verden, kendt for sine historiske vartegn, rige kultur og varierede landskaber. Besøgende kan udforske alt fra storbyer som London med sine ikoniske seværdigheder til maleriske landsbyer og smukke landskaber i Skotland, Wales og Nordirland. Storbritannien tilbyder en bred vifte af aktiviteter og attraktioner, herunder museer, slotte, teatre og naturparker, hvilket gør det til en attraktiv destination for både korte og lange ophold.