Rejseadapter/Sri Lanka

Rejseadapter og stikkontakt i Sri Lanka

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Sri Lanka, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Sri Lanka. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Sri Lanka er Type D, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Sri Lanka og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇱🇰

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Sri Lanka

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Sri Lanka, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Sri Lanka bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Sri Lanka.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Sri Lanka som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Sri Lanka.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Sri Lanka

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Sri Lanka. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Sri Lanka.

Stikkontakter, der bruges i Sri Lanka

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Sri Lanka, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type D brugt i Sri Lanka.

At besøge Sri Lanka som turist

Sri Lanka er et populært turistmål kendt for sine maleriske strande, frodige landskaber og rige kulturarv. Turister kan forvente at opleve en række attraktioner fra gamle templer og historiske steder til nationalparker med et rigt dyreliv. Derudover byder Sri Lanka på spændende aktiviteter som trekking i bjergene, safari og besøg på teplantager. Landets gæstfrie befolkning, gode mad og smukke strande gør det til en ideel destination for både afslapning og eventyr.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Sri Lanka's stikkontakt. 😊