Rejseadapter/Somalia

Rejseadapter og stikkontakt i Somalia

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Somalia, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Somalia. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Somalia er Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Somalia og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇸🇴

Rejseadapter er ikke påkrævet til stikkontakter i Somalia

Med det sagt kan vi konstatere, at rejser du til Somalia, behøver du ikke at medbringe en rejseadapter, da dem i Somalia bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Men skal du besøge nabolandene, kan det alligevel være klogt at medbringe en rejseadapter, for eksempel er denne rejseadapter rigtig god, da den fungerer over hele verden.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Somalia den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Somalia. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Universal adapter til hele verden

Det sikreste man kan gøre, når man rejser, er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så med garanti også virker i Somalia. Denne universelle rejseadapter kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan desuden købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Stikkontakter, der bruges i Somalia

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Somalia, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Somalia.

At besøge Somalia som turist

Somalia er et land i Østafrika med en rig historie og en lang kystlinje langs Det Indiske Ocean. På trods af dens naturlige skønhed og strategiske beliggenhed har turismen til Somalia været meget begrænset på grund af sikkerhedsproblemer og politisk ustabilitet. Besøgende, der begiver sig dertil, kan forvente at opleve traditionel somalisk kultur med stærke elementer af poesi, musik og dans, samt besøge historiske steder og smukke strande.