Rejseadapter/Sierra Leone

Rejseadapter og stikkontakt i Sierra Leone

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Sierra Leone, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Sierra Leone. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Sierra Leone er Type D, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Sierra Leone og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇸🇱

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Sierra Leone

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Sierra Leone, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Sierra Leone bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Sierra Leone.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Sierra Leone som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Sierra Leone.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Sierra Leone

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Sierra Leone. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Sierra Leone.

Stikkontakter, der bruges i Sierra Leone

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Sierra Leone, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type D brugt i Sierra Leone.

At besøge Sierra Leone som turist

Sierra Leone er et vestafrikansk land kendt for sine smukke strande, rige kultur og historie. Turismen i Sierra Leone er endnu ikke særlig udviklet, men landet byder på unikke oplevelser for den eventyrlystne rejsende. Besøgende kan udforske Freetown, besøge de historiske slaveforter på Bunce Island eller nyde dyrelivet ved Tacugama Chimpanzee Sanctuary.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Sierra Leone's stikkontakt. 😊