Rejseadapter/São Tomé og Príncipe

Rejseadapter og stikkontakt i São Tomé og Príncipe

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i São Tomé og Príncipe, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger São Tomé og Príncipe. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i São Tomé og Príncipe er Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i São Tomé og Príncipe og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇸🇹

Rejseadapter er ikke påkrævet til stikkontakter i São Tomé og Príncipe

Med det sagt kan vi konstatere, at rejser du til São Tomé og Príncipe, behøver du ikke at medbringe en rejseadapter, da dem i São Tomé og Príncipe bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Men skal du besøge nabolandene, kan det alligevel være klogt at medbringe en rejseadapter, for eksempel er denne rejseadapter rigtig god, da den fungerer over hele verden.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i São Tomé og Príncipe den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i São Tomé og Príncipe. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Universal adapter til hele verden

Det sikreste man kan gøre, når man rejser, er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så med garanti også virker i São Tomé og Príncipe. Denne universelle rejseadapter kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan desuden købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Stikkontakter, der bruges i São Tomé og Príncipe

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i São Tomé og Príncipe, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i São Tomé og Príncipe.

At besøge São Tomé og Príncipe som turist

São Tomé og Príncipe er et voksende turistmål kendt for sine smukke strande, rige biodiversitet og afslappede atmosfære. Besøgende kan forvente en oplevelse fyldt med eventyr og afslapning, fra vandreture i regnskov til snorkling i klart vand. Landet tilbyder også et indblik i kolonihistorien gennem sine byer og kulturarv. Med sine venlige lokale og uspolerede natur er São Tomé og Príncipe en skjult perle for rejsende, der leder efter en anderledes oplevelse.