Rejseadapter/Sankt Helena

Rejseadapter og stikkontakt i Sankt Helena

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Sankt Helena, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Sankt Helena. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Sankt Helena er Type G, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Sankt Helena og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Sankt Helena? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Sankt Helena til Danmark.

🇸🇭

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Sankt Helena

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Sankt Helena, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Sankt Helena bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Sankt Helena.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Sankt Helena den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Sankt Helena. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Sankt Helena

Rejseadapter til stikkontakt Type G

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Sankt Helena, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Sankt Helena. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Sankt Helena.

Rejseadapter Sankt Helena til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Sankt Helena i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Sankt Helena til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Sankt Helena. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Sankt Helena

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Sankt Helena, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type G brugt i Sankt Helena.

At besøge Sankt Helena som turist

Saint Helena er en afsidesliggende og malerisk ø i det sydlige Atlanterhav, der tilbyder en unik oplevelse for turister. Øen er kendt for sin historiske arv, herunder Napoleon Bonapartes eksil. Besøgende kan nyde smuk natur, unikke vandrestier og et roligt tempo perfekt til afslapning. Turismen på øen er ikke massiv, hvilket giver besøgende mulighed for at opleve et autentisk og uberørt miljø.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Sankt Helena's stikkontakt. 😊