Rejseadapter/Saint-Pierre og Miquelon

Rejseadapter og stikkontakt i Saint-Pierre og Miquelon

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Saint-Pierre og Miquelon, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Saint-Pierre og Miquelon. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Saint-Pierre og Miquelon er Type E, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Saint-Pierre og Miquelon og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇵🇲

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Saint-Pierre og Miquelon

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Saint-Pierre og Miquelon, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Saint-Pierre og Miquelon kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Saint-Pierre og Miquelon.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Saint-Pierre og Miquelon den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Saint-Pierre og Miquelon. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Saint-Pierre og Miquelon

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Saint-Pierre og Miquelon. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Saint-Pierre og Miquelon.

Stikkontakter, der bruges i Saint-Pierre og Miquelon

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Saint-Pierre og Miquelon, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type E brugt i Saint-Pierre og Miquelon.

At besøge Saint-Pierre og Miquelon som turist

Saint-Pierre og Miquelon er en fransk øgruppe beliggende ud for Canadas kyst. På trods af sin nærhed til Nordamerika har øgruppen en stærk fransk kultur og charme. Turister, der besøger Saint-Pierre og Miquelon, kan forvente at opleve en blanding af europæisk og nordamerikansk kultur med maleriske byer, smukt kystlandskab og et roligt tempo. Rejsende er tiltrukket af mulighederne for at se på fugle, vandre og udforske øernes historiske og kulturelle steder. Saint-Pierre og Miquelon tilbyder en unik og afslappende ferieoplevelse.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Saint-Pierre og Miquelon's stikkontakt. 😊