Rejseadapter/Saint Kitts og Nevis

Rejseadapter og stikkontakt i Saint Kitts og Nevis

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Saint Kitts og Nevis, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Saint Kitts og Nevis. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Saint Kitts og Nevis er Type D og Type G, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Saint Kitts og Nevis og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Saint Kitts og Nevis? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Saint Kitts og Nevis til Danmark.

🇰🇳

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Saint Kitts og Nevis

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Saint Kitts og Nevis, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Saint Kitts og Nevis bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Saint Kitts og Nevis.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Saint Kitts og Nevis som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Saint Kitts og Nevis.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Saint Kitts og Nevis

Rejseadapter til stikkontakt Type G

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Saint Kitts og Nevis, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Saint Kitts og Nevis. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Saint Kitts og Nevis.

Rejseadapter Saint Kitts og Nevis til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Saint Kitts og Nevis i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Saint Kitts og Nevis til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Saint Kitts og Nevis. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Saint Kitts og Nevis

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Saint Kitts og Nevis, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type D brugt i Saint Kitts og Nevis.Illustration af stikkontakt Type G brugt i Saint Kitts og Nevis.