Rejseadapter/Saint-Barthélemy

Rejseadapter og stikkontakt i Saint-Barthélemy

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Saint-Barthélemy, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Saint-Barthélemy. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Saint-Barthélemy er Type E, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Saint-Barthélemy og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇧🇱

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Saint-Barthélemy

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Saint-Barthélemy, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Saint-Barthélemy kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Saint-Barthélemy.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Saint-Barthélemy, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Saint-Barthélemy.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Saint-Barthélemy

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Saint-Barthélemy. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Saint-Barthélemy.

Stikkontakter, der bruges i Saint-Barthélemy

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Saint-Barthélemy, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type E brugt i Saint-Barthélemy.

At besøge Saint-Barthélemy som turist

Saint-Barthélemy, ofte kaldet St. Barts, er en eksklusiv caribisk ø kendt for sine luksusresorts, smukke strande og elegante butikker. Turister strømmer hertil for at nyde det krystalklare vand, gourmetrestauranter og en afslappet, men sofistikeret atmosfære. Det er en populær destination for berømtheder og dem, der søger en ferieoplevelse i høj klasse. Besøgende kan forvente gode sejlmuligheder, snorkling, dykning og en rig kulturel oplevelse med fransk indflydelse.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Saint-Barthélemy's stikkontakt. 😊