Rejseadapter/Rusland

Rejseadapter og stikkontakt i Rusland

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Rusland, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Rusland. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Rusland er Type F, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Rusland og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇷🇺

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Rusland

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Rusland, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Rusland kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Rusland.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Rusland, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Rusland.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Rusland

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Rusland. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Rusland.

Stikkontakter, der bruges i Rusland

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Rusland, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type F brugt i Rusland.

At besøge Rusland som turist

Venäjä on kiehtova matkailukohde rikkaine historiansa, kulttuuriperintönsä ja vaihtelevien maisemiensa ansiosta. Maa tarjoaa kaikkea Moskovan ja Pietarin vilkkaasta kaupunkielämästä Siperian kauniiseen luontoon ja Kaukasuksen vuoristoon. Vierailijat voivat tutustua historiallisiin monumentteihin, maailmankuuluihin museoihin ja teatteriesityksiin. Venäjä tunnetaan myös lämpimästä vieraanvaraisuudestaan ja ainutlaatuisesta ruokakulttuuristaan, mikä tekee matkasta sinne ikimuistoisen kokemuksen.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Rusland's stikkontakt. 😊