Rejseadapter/Puerto Rico

Rejseadapter og stikkontakt i Puerto Rico

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Puerto Rico, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Puerto Rico. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Puerto Rico er Type A, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Puerto Rico og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Puerto Rico? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Puerto Rico til Danmark.

🇵🇷

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Puerto Rico

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Puerto Rico, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Puerto Rico bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Puerto Rico.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Puerto Rico, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Puerto Rico.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Puerto Rico

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Puerto Rico. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Puerto Rico.

Rejseadapter Puerto Rico til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Puerto Rico i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Puerto Rico til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Puerto Rico. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Puerto Rico

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Puerto Rico, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type A brugt i Puerto Rico.

At besøge Puerto Rico som turist

Puerto Rico er et populært turistmål, kendt for sine smukke strande, rige kultur og historiske steder. Besøgende kan nyde tropiske klimaer, udforske regnskove, besøge gamle forter og opleve den livlige atmosfære i hovedstaden San Juan. Med sin unikke blanding af spansk og amerikansk kultur tilbyder Puerto Rico en mangfoldig oplevelse for rejsende.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Puerto Rico's stikkontakt. 😊