Rejseadapter/Papua Ny Guinea

Rejseadapter og stikkontakt i Papua Ny Guinea

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Papua Ny Guinea, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Papua Ny Guinea. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Papua Ny Guinea er Type I, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230-240 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Papua Ny Guinea og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Papua Ny Guinea? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Papua Ny Guinea til Danmark.

🇵🇬

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Papua Ny Guinea

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Papua Ny Guinea, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Papua Ny Guinea bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Papua Ny Guinea.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Papua Ny Guinea som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Papua Ny Guinea.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Papua Ny Guinea

Rejseadapter til stikkontakt Type I

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Papua Ny Guinea, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Papua Ny Guinea. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Papua Ny Guinea.

Rejseadapter Papua Ny Guinea til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Papua Ny Guinea i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Papua Ny Guinea til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Papua Ny Guinea. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Papua Ny Guinea

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Papua Ny Guinea, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type I brugt i Papua Ny Guinea.

At besøge Papua Ny Guinea som turist

Papua Ny Guinea er en destination for eventyrlystne rejsende, der leder efter en unik oplevelse. Landet er kendt for sin rige kultur og fantastiske natur, herunder regnskove, koralrev og tårnhøje bjerge. Turister kan forvente en tur fyldt med vandreture, dykning og udforskning af traditionelle landsbyer. På trods af sin naturskønne skønhed er Papua Ny Guinea mindre besøgt end mange andre turistdestinationer, hvilket giver mulighed for autentiske og uspolerede oplevelser.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Papua Ny Guinea's stikkontakt. 😊