Rejseadapter/Østtimor

Rejseadapter og stikkontakt i Østtimor

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Østtimor, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Østtimor. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Østtimor er Type C, Type E, Type F og Type I, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Østtimor og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Østtimor? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Østtimor til Danmark.

🇹🇱

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Østtimor

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Østtimor, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Østtimor kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Østtimor.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Østtimor som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Østtimor.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Østtimor

Rejseadapter til stikkontakt Type I

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Østtimor, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Østtimor. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Østtimor.

Rejseadapter Østtimor til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Østtimor i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Østtimor til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Østtimor. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Østtimor

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Østtimor, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Østtimor.Illustration af stikkontakt Type E brugt i Østtimor.Illustration af stikkontakt Type F brugt i Østtimor.Illustration af stikkontakt Type I brugt i Østtimor.

At besøge Østtimor som turist

Østtimor, også kendt som Timor-Leste, er et relativt nyt turistmål, der tiltrækker eventyrere og kulturelt interesserede rejsende. Landet byder på en unik blanding af uberørt natur, smukke strande og rige kulturelle traditioner. Turister kan udforske landets historie, dykke i dets krystalklare vand og vandre gennem dets frodige landskaber. Østtimor byder på en autentisk oplevelse ud over de sædvanlige turistspor og byder besøgende velkommen med sin gæstfrihed og charme.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Østtimor's stikkontakt. 😊