Rejseadapter/Norfolk Island

Rejseadapter og stikkontakt i Norfolk Island

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Norfolk Island, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Norfolk Island. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Norfolk Island er Type I, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230-240 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Norfolk Island og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Norfolk Island? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Norfolk Island til Danmark.

🇳🇫

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Norfolk Island

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Norfolk Island, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Norfolk Island bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Norfolk Island.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Norfolk Island som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Norfolk Island.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Norfolk Island

Rejseadapter til stikkontakt Type I

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Norfolk Island, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Norfolk Island. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Norfolk Island.

Rejseadapter Norfolk Island til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Norfolk Island i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Norfolk Island til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Norfolk Island. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Norfolk Island

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Norfolk Island, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type I brugt i Norfolk Island.

At besøge Norfolk Island som turist

Norfolk Island, en lille ø i Stillehavet beliggende mellem Australien, New Zealand og Ny Kaledonien, er en unik destination for turister, der søger en afslappende og naturskøn oplevelse. Med sin rige historie, uberørte strande og frodige landskaber tiltrækker Norfolk Island besøgende, der ønsker at nyde vandreture, snorkling og udforske historiske steder. Øens isolerede beliggenhed tilføjer dens charme og tilbyder et fredeligt tilflugtssted væk fra hverdagens stress.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Norfolk Island's stikkontakt. 😊