Rejseadapter/Nordkorea

Rejseadapter og stikkontakt i Nordkorea

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Nordkorea, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Nordkorea. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Nordkorea er Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Nordkorea og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇰🇵

Rejseadapter er ikke påkrævet til stikkontakter i Nordkorea

Med det sagt kan vi konstatere, at rejser du til Nordkorea, behøver du ikke at medbringe en rejseadapter, da dem i Nordkorea bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Men skal du besøge nabolandene, kan det alligevel være klogt at medbringe en rejseadapter, for eksempel er denne rejseadapter rigtig god, da den fungerer over hele verden.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Nordkorea den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Nordkorea. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Universal adapter til hele verden

Det sikreste man kan gøre, når man rejser, er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så med garanti også virker i Nordkorea. Denne universelle rejseadapter kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan desuden købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Stikkontakter, der bruges i Nordkorea

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Nordkorea, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Nordkorea.

At besøge Nordkorea som turist

Nordkorea, officielt kendt som Den Demokratiske Folkerepublik Korea, er et af verdens mest lukkede lande. Turismen er strengt kontrolleret af staten, og besøgende skal deltage i guidede ture arrangeret af officielle rejsebureauer. De, der rejser til Nordkorea, kan forvente at se monumenter og steder, der hylder landets ledere, samt opleve en anden kultur og social struktur. Populære turistmål omfatter hovedstaden Pyongyang, DMZ (demilitariseret zone) og Mount Kumgang.