Rejseadapter/New Zealand

Rejseadapter og stikkontakt i New Zealand

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i New Zealand, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger New Zealand. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i New Zealand er Type I, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230-240 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i New Zealand og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra New Zealand? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter New Zealand til Danmark.

🇳🇿

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i New Zealand

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til New Zealand, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i New Zealand bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i New Zealand.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i New Zealand som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i New Zealand.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i New Zealand

Rejseadapter til stikkontakt Type I

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i New Zealand, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i New Zealand. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i New Zealand.

Rejseadapter New Zealand til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra New Zealand i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra New Zealand til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra New Zealand. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i New Zealand

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i New Zealand, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type I brugt i New Zealand.

At besøge New Zealand som turist

New Zealand er et populært turistmål kendt for sine dramatiske landskaber, fra snedækkede bjerge og dybe fjorde til grønne skove og smukke strande. Landet byder på en række udendørs aktiviteter såsom vandreture, skiløb, bungeejump og surfing. Dens rige kultur, herunder den oprindelige Maori-kultur, og venlige mennesker gør New Zealand til en indbydende og spændende destination. Besøgende kan nyde både travle byer som Auckland og Wellington samt den fantastiske natur, der kendetegner dette land.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i New Zealand's stikkontakt. 😊