Rejseadapter/Namibia

Rejseadapter og stikkontakt i Namibia

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Namibia, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Namibia. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Namibia er Type D, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Namibia og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇳🇦

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Namibia

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Namibia, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Namibia bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Namibia.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Namibia som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Namibia.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Namibia

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Namibia. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Namibia.

Stikkontakter, der bruges i Namibia

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Namibia, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type D brugt i Namibia.

At besøge Namibia som turist

Beliggende i Sydvestafrika er Namibia kendt for sine spektakulære landskaber såsom Namib-ørkenen, Etosha National Park og Fish River Canyon. Landet tiltrækker turister med sin unikke natur, rige dyreliv og muligheder for eventyr som safari, sandboarding og luftballonflyvning over ørkenen. Når man rejser til Namibia, kan man forvente at opleve en blanding af vildmark og kultur med venlige og gæstfrie lokale.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Namibia's stikkontakt. 😊