Rejseadapter/Montenegro

Rejseadapter og stikkontakt i Montenegro

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Montenegro, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Montenegro. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Montenegro er Type C og Type F, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Montenegro og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇲🇪

Rejseadapter er ikke påkrævet til stikkontakter i Montenegro

Med det sagt kan vi konstatere, at rejser du til Montenegro, behøver du ikke at medbringe en rejseadapter, da dem i Montenegro bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Men skal du besøge nabolandene, kan det alligevel være klogt at medbringe en rejseadapter, for eksempel er denne rejseadapter rigtig god, da den fungerer over hele verden.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Montenegro, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Montenegro.

Universal adapter til hele verden

Det sikreste man kan gøre, når man rejser, er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så med garanti også virker i Montenegro. Denne universelle rejseadapter kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan desuden købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Stikkontakter, der bruges i Montenegro

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Montenegro, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Montenegro.Illustration af stikkontakt Type F brugt i Montenegro.