Rejseadapter/Liechtenstein

Rejseadapter og stikkontakt i Liechtenstein

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Liechtenstein, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Liechtenstein. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Liechtenstein er Type J, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Liechtenstein og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Liechtenstein? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Liechtenstein til Danmark.

🇱🇮

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Liechtenstein

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Liechtenstein, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Liechtenstein bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Liechtenstein.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Liechtenstein den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Liechtenstein. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Liechtenstein

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Liechtenstein. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Liechtenstein.

Rejseadapter Liechtenstein til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Liechtenstein i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Liechtenstein til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Liechtenstein. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Liechtenstein

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Liechtenstein, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type J brugt i Liechtenstein.

At besøge Liechtenstein som turist

Liechtenstein, en af Europas mindste og rigeste nationer, er en malerisk destination beliggende i Alperne mellem Schweiz og Østrig. På trods af sin lille størrelse tiltrækker landet turister med sin smukke natur, historiske slotte og fremragende muligheder for skiløb og vandreture. Når man rejser til Liechtenstein, kan man forvente at nyde velbevaret natur, kulturarv og en rolig, afslappende atmosfære.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Liechtenstein's stikkontakt. 😊