Rejseadapter/Lesotho

Rejseadapter og stikkontakt i Lesotho

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Lesotho, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Lesotho. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Lesotho er Type M, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Lesotho og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇱🇸

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Lesotho

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Lesotho, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Lesotho bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Lesotho.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Lesotho den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Lesotho. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Lesotho

Rejseadapter til stikkontakt Type M

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Lesotho, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Lesotho. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Lesotho.

Stikkontakter, der bruges i Lesotho

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Lesotho, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type M brugt i Lesotho.

At besøge Lesotho som turist

Lesotho, kendt som "Kingdom in the Sky" på grund af dets høje højde, er et lille, bjergrigt land omgivet af Sydafrika. Landet er en attraktiv destination for eventyrturister, der tiltrækkes af dens dramatiske natur, vandrestier og skimuligheder. Når man rejser til Lesotho, kan man forvente at opleve en unik kultur, smuk natur og varm gæstfrihed fra lokalbefolkningen.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Lesotho's stikkontakt. 😊