Rejseadapter/Kap Verde

Rejseadapter og stikkontakt i Kap Verde

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Kap Verde, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Kap Verde. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Kap Verde er Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Kap Verde og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇨🇻

Rejseadapter er ikke påkrævet til stikkontakter i Kap Verde

Med det sagt kan vi konstatere, at rejser du til Kap Verde, behøver du ikke at medbringe en rejseadapter, da dem i Kap Verde bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Men skal du besøge nabolandene, kan det alligevel være klogt at medbringe en rejseadapter, for eksempel er denne rejseadapter rigtig god, da den fungerer over hele verden.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Kap Verde den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Kap Verde. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Universal adapter til hele verden

Det sikreste man kan gøre, når man rejser, er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så med garanti også virker i Kap Verde. Denne universelle rejseadapter kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan desuden købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Stikkontakter, der bruges i Kap Verde

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Kap Verde, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Kap Verde.

At besøge Kap Verde som turist

Kap Verde, en øgruppe beliggende i Atlanterhavet ud for Vestafrikas kyst, er et populært rejsemål kendt for sine smukke strande, varme klima og venlige lokale. Landet tiltrækker turister med sine muligheder for vandsport, livemusik og afslappet atmosfære. På en tur til Kap Verde kan man forvente at nyde solen og svømme, udforske maleriske landsbyer og opleve den unikke kreolske kultur.