Rejseadapter og stikkontakt i Jersey

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Jersey, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Jersey. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Jersey er Type G og Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 240 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Jersey og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Jersey? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Jersey til Danmark.

🇯🇪

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Jersey

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Jersey, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Jersey kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Jersey.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Jersey som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Jersey.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Jersey

Rejseadapter til stikkontakt Type G

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Jersey, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Jersey. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Jersey.

Rejseadapter Jersey til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Jersey i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Jersey til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Jersey. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Jersey

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Jersey, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type G brugt i Jersey.Illustration af stikkontakt Type C brugt i Jersey.

At besøge Jersey som turist

Jersey, en af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, er et populært turistmål kendt for sine smukke strande, historiske slotte og maleriske landsbyer. Besøgende tiltrækkes af øens milde klima, varierede landskab og rige historie. På en tur til Jersey kan du forvente en blanding af afslapning og eventyr, med muligheder for at gå, cykle og udforske øens kulturelle og historiske steder.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Jersey's stikkontakt. 😊