Rejseadapter og stikkontakt i Japan

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Japan, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Japan. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Japan er Type A og Type B, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Japan og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Japan? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Japan til Danmark.

🇯🇵

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Japan

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Japan, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Japan bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Japan.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Japan, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Japan.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Japan

Rejseadapter til stikkontakt Type B

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Japan, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Japan. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Japan.

Rejseadapter Japan til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Japan i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Japan til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Japan. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Japan

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Japan, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type A brugt i Japan.Illustration af stikkontakt Type B brugt i Japan.

At besøge Japan som turist

Japan er en af verdens mest populære turistdestinationer, kendt for sin unikke blanding af tradition og modernitet. Turister tiltrækkes af landets historiske templer, futuristiske byer, smukke natur og rige kultur. Når man rejser til Japan, kan man forvente at opleve alt fra Tokyos livlige atmosfære til Fuji-bjergets fredelige natur. Landet byder også på en række kulinariske oplevelser, fra sushi til ramen.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Japan's stikkontakt. 😊