Rejseadapter og stikkontakt i Israel

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Israel, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Israel. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Israel er Type H og Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Israel og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇮🇱

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Israel

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Israel, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Israel kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Israel.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Israel den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Israel. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Israel

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Israel. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Israel.

Stikkontakter, der bruges i Israel

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Israel, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type H brugt i Israel.Illustration af stikkontakt Type C brugt i Israel.

At besøge Israel som turist

Israel er et populært turistmål, der tiltrækker besøgende med sine historiske og religiøse attraktioner, smukke landskaber og dynamiske byer. Landet byder på en rig kulturel oplevelse, fra det gamle Jerusalem til den moderne metropol Tel Aviv. Turister kan udforske bibelske steder, nyde Det Døde Havs unikke miljø og opleve landets varierede natur. På en rejse til Israel kan du forvente en blanding af historie, kultur og naturoplevelser.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Israel's stikkontakt. 😊