Rejseadapter og stikkontakt i Indien

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Indien, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Indien. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Indien er Type D og Type M, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Indien og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇮🇳

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Indien

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Indien, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Indien bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Indien.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Indien som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Indien.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Indien

Rejseadapter til stikkontakt Type M

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Indien, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Indien. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Indien.

Stikkontakter, der bruges i Indien

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Indien, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type D brugt i Indien.Illustration af stikkontakt Type M brugt i Indien.