Rejseadapter/Hong Kong

Rejseadapter og stikkontakt i Hong Kong

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Hong Kong, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Hong Kong. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Hong Kong er Type G, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 240 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Hong Kong og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Hong Kong? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Hong Kong til Danmark.

🇭🇰

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Hong Kong

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Hong Kong, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Hong Kong bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Hong Kong.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Hong Kong som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Hong Kong.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Hong Kong

Rejseadapter til stikkontakt Type G

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Hong Kong, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Hong Kong. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Hong Kong.

Rejseadapter Hong Kong til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Hong Kong i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Hong Kong til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Hong Kong. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Hong Kong

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Hong Kong, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type G brugt i Hong Kong.

At besøge Hong Kong som turist

Hong Kong er en af Asiens mest populære turistdestinationer, kendt for sin imponerende skyline, travle markeder og rige kultur. Turister tiltrækkes af blandingen af øst og vest, med moderne arkitektur og traditionelle templer side om side. På en rejse til Hong Kong kan man forvente en spændende blanding af shopping, gastronomi i verdensklasse og en række kulturelle oplevelser. Byen byder også på naturskønne områder som Victoria Peak og de mange strande på Hong Kong Island og i New Territories.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Hong Kong's stikkontakt. 😊