Rejseadapter/Guernsey

Rejseadapter og stikkontakt i Guernsey

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Guernsey, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Guernsey. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Guernsey er Type C og Type G, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Guernsey og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Guernsey? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Guernsey til Danmark.

🇬🇬

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Guernsey

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Guernsey, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Guernsey kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Guernsey.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Guernsey den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Guernsey. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Guernsey

Rejseadapter til stikkontakt Type G

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Guernsey, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Guernsey. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Guernsey.

Rejseadapter Guernsey til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Guernsey i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Guernsey til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Guernsey. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Guernsey

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Guernsey, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Guernsey.Illustration af stikkontakt Type G brugt i Guernsey.

At besøge Guernsey som turist

Guernsey, en af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, er et populært turistmål kendt for sit maleriske landskab, charmerende landsbyer og rige historie. Øen tiltrækker besøgende med sine smukke strande, klippestier og historiske attraktioner såsom slotte og museer. Når du rejser til Guernsey, kan du forvente at opleve en afslappet atmosfære, fantastisk natur og venlige lokale.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Guernsey's stikkontakt. 😊