Rejseadapter/Guatemala

Rejseadapter og stikkontakt i Guatemala

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Guatemala, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Guatemala. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Guatemala er Type A, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Guatemala og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Guatemala? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Guatemala til Danmark.

🇬🇹

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Guatemala

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Guatemala, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Guatemala bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Guatemala.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Guatemala, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Guatemala.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Guatemala

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Guatemala. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Guatemala.

Rejseadapter Guatemala til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Guatemala i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Guatemala til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Guatemala. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Guatemala

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Guatemala, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type A brugt i Guatemala.

At besøge Guatemala som turist

Guatemala er et populært turistmål i Mellemamerika, kendt for sine imponerende mayaruiner, farverige markeder og naturskønne landskaber. Landet tiltrækker besøgende med sine gamle byer som Tikal, kolonibyer som Antigua og den fantastiske natur omkring Atitlan-søen. Når man rejser til Guatemala, kan man forvente en rig kulturel oplevelse, varm gæstfrihed og en bred vifte af eventyraktiviteter.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Guatemala's stikkontakt. 😊