Rejseadapter/Guadeloupe

Rejseadapter og stikkontakt i Guadeloupe

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Guadeloupe, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Guadeloupe. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Guadeloupe er Type C, Type D og Type E, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Guadeloupe og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇬🇵

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Guadeloupe

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Guadeloupe, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Guadeloupe kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Guadeloupe.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Guadeloupe den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Guadeloupe. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Guadeloupe

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Guadeloupe. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Guadeloupe.

Stikkontakter, der bruges i Guadeloupe

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Guadeloupe, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Guadeloupe.Illustration af stikkontakt Type D brugt i Guadeloupe.Illustration af stikkontakt Type E brugt i Guadeloupe.

At besøge Guadeloupe som turist

Guadeloupe er en smuk caribisk øgruppe, der tiltrækker turister med sine hvide sandstrande, krystalklare vand og rige kultur. Som et fransk oversøisk departement tilbyder Guadeloupe en interessant blanding af fransk og caribisk kultur, hvilket gør det til et unikt rejsemål. Besøgende kan nyde god mad, tropisk natur og spændende aktiviteter såsom dykning, vandreture og udforske de travle markeder. På en tur til Guadeloupe kan du forvente en afslappet atmosfære og varm gæstfrihed.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Guadeloupe's stikkontakt. 😊