Rejseadapter/Grenada

Rejseadapter og stikkontakt i Grenada

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Grenada, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Grenada. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Grenada er Type G, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 240 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Grenada og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Grenada? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Grenada til Danmark.

🇬🇩

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Grenada

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Grenada, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Grenada bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Grenada.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Grenada som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Grenada.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Grenada

Rejseadapter til stikkontakt Type G

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Grenada, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Grenada. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Grenada.

Rejseadapter Grenada til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Grenada i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Grenada til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Grenada. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Grenada

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Grenada, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type G brugt i Grenada.

At besøge Grenada som turist

Grenada, også kendt som "Spice Island", er en populær destination i Caribien, kendt for sine smukke strande, krydderiplantager og venlige mennesker. Landet tiltrækker turister med sin afslappede atmosfære, naturskønne vandrestier og muligheder for dykning og snorkling i det klare, turkise vand. På en tur til Grenada kan man forvente at opleve en blanding af kultur, historie og naturlig skønhed, samt nyde lokale delikatesser og frisk fisk og skaldyr.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Grenada's stikkontakt. 😊