Rejseadapter/Georgien

Rejseadapter og stikkontakt i Georgien

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Georgien, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Georgien. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Georgien er Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Georgien og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇬🇪

Rejseadapter er ikke påkrævet til stikkontakter i Georgien

Med det sagt kan vi konstatere, at rejser du til Georgien, behøver du ikke at medbringe en rejseadapter, da dem i Georgien bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Men skal du besøge nabolandene, kan det alligevel være klogt at medbringe en rejseadapter, for eksempel er denne rejseadapter rigtig god, da den fungerer over hele verden.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Georgien den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Georgien. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Universal adapter til hele verden

Det sikreste man kan gøre, når man rejser, er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så med garanti også virker i Georgien. Denne universelle rejseadapter kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan desuden købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Stikkontakter, der bruges i Georgien

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Georgien, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Georgien.

At besøge Georgien som turist

Georgien er et populært rejsemål i Kaukasus-regionen, kendt for sit smukke bjerglandskab, rige kulturarv og gæstfri befolkning. Landet tiltrækker turister med sine historiske kirker og klostre, vinområder og muligheder for eventyrlige aktiviteter såsom vandreture og skiløb. På en rejse til Georgien kan man forvente at opleve en fascinerende blanding af europæisk og asiatisk kultur, velsmagende mad og traditionelle vinfremstillingsmetoder.