Rejseadapter/Fransk Polynesien

Rejseadapter og stikkontakt i Fransk Polynesien

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Fransk Polynesien, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Fransk Polynesien. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Fransk Polynesien er Type A, Type B og Type E, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 110/220 V og 50/60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Fransk Polynesien og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Fransk Polynesien? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Fransk Polynesien til Danmark.

🇵🇫

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Fransk Polynesien

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Fransk Polynesien, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Fransk Polynesien bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Fransk Polynesien.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Fransk Polynesien, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Fransk Polynesien.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Fransk Polynesien

Rejseadapter til stikkontakt Type B

Denne rejseadapter er specielt designet til at fungere i stikkontakter i Fransk Polynesien, er et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Universal adapter til hele verden

En anden måde er at købe en verdensomspændende rejseadapter, som også virker i Fransk Polynesien. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Fransk Polynesien.

Rejseadapter Fransk Polynesien til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Fransk Polynesien i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Fransk Polynesien til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Fransk Polynesien. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Fransk Polynesien

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Fransk Polynesien, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type A brugt i Fransk Polynesien.Illustration af stikkontakt Type B brugt i Fransk Polynesien.Illustration af stikkontakt Type E brugt i Fransk Polynesien.

At besøge Fransk Polynesien som turist

Fransk Polynesien er et stillehavsparadis, der tiltrækker turister med sine smukke øer, krystalklare vand og rige havkultur. Øgruppen er kendt for sine luksusresorts, smukke laguner og muligheden for en række forskellige vandaktiviteter såsom dykning og snorkling. På en rejse til Fransk Polynesien kan man forvente at nyde en afslappet atmosfære, fantastiske naturoplevelser og venlige lokale, der bevarer deres traditionelle skikke og traditioner.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Fransk Polynesien's stikkontakt. 😊