Rejseadapter/Fransk Guyana

Rejseadapter og stikkontakt i Fransk Guyana

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Fransk Guyana, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Fransk Guyana. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Fransk Guyana er Type C, Type D og Type E, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Fransk Guyana og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇬🇫

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Fransk Guyana

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Fransk Guyana, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Fransk Guyana kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Fransk Guyana.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Fransk Guyana som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Fransk Guyana.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Fransk Guyana

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Fransk Guyana. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Fransk Guyana.

Stikkontakter, der bruges i Fransk Guyana

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Fransk Guyana, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Fransk Guyana.Illustration af stikkontakt Type D brugt i Fransk Guyana.Illustration af stikkontakt Type E brugt i Fransk Guyana.

At besøge Fransk Guyana som turist

Fransk Guyana er en spændende destination i Sydamerika, kendt for sin rige biodiversitet og kulturelle mangfoldighed. Landet tiltrækker hovedsageligt øko-turister, der ønsker at udforske den tætte regnskov, se det rige dyreliv og besøge Centre Spatial Guyanais. Når man rejser til Fransk Guyana, kan man forvente en unik blanding af fransk og caribisk kultur, smukke floder og et varmt og fugtigt klima.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Fransk Guyana's stikkontakt. 😊