Rejseadapter/Frankrig

Rejseadapter og stikkontakt i Frankrig

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Frankrig, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Frankrig. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Frankrig er Type E og Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Frankrig og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇫🇷

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Frankrig

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Frankrig, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Frankrig kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Frankrig.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Frankrig den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Frankrig. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Frankrig

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Frankrig. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Frankrig.

Stikkontakter, der bruges i Frankrig

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Frankrig, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type E brugt i Frankrig.Illustration af stikkontakt Type C brugt i Frankrig.

At besøge Frankrig som turist

Frankrig er et af verdens mest besøgte lande, kendt for sin rige kultur, historie og fantastiske mad. Landet tiltrækker hvert år millioner af turister med sine ikoniske seværdigheder som Eiffeltårnet, Louvre og Notre-Dame i Paris samt smukke landskaber som Provence, Den Franske Riviera og vinregionen Bordeaux. Når du rejser til Frankrig, kan du forvente en blanding af travle byer, charmerende landsbyer, historiske slotte og naturskønne områder, samt muligheden for at nyde gastronomi og vin i verdensklasse.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Frankrig's stikkontakt. 😊