Rejseadapter/Eritrea

Rejseadapter og stikkontakt i Eritrea

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Eritrea, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Eritrea. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Eritrea er Type L, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Eritrea og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Eritrea? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Eritrea til Danmark.

🇪🇷

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Eritrea

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Eritrea, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Eritrea bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Eritrea.

Ydermere er frekvensen på elnettet den samme i Eritrea som i Danmark, men den anvendte netspænding er ikke den samme som den vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændingsomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis dit apparat ikke kan drives på samme netspænding som i Eritrea.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Eritrea

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Eritrea. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Eritrea.

Rejseadapter Eritrea til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Eritrea i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Eritrea til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Eritrea. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Eritrea

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Eritrea, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type L brugt i Eritrea.