Rejseadapter/Den Demokratiske Republik Kongo

Rejseadapter og stikkontakt i Den Demokratiske Republik Kongo

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Den Demokratiske Republik Kongo, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Den Demokratiske Republik Kongo. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Den Demokratiske Republik Kongo er Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Den Demokratiske Republik Kongo og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇨🇩

Rejseadapter er ikke påkrævet til stikkontakter i Den Demokratiske Republik Kongo

Med det sagt kan vi konstatere, at rejser du til Den Demokratiske Republik Kongo, behøver du ikke at medbringe en rejseadapter, da dem i Den Demokratiske Republik Kongo bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Men skal du besøge nabolandene, kan det alligevel være klogt at medbringe en rejseadapter, for eksempel er denne rejseadapter rigtig god, da den fungerer over hele verden.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Den Demokratiske Republik Kongo den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Den Demokratiske Republik Kongo. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Universal adapter til hele verden

Det sikreste man kan gøre, når man rejser, er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så med garanti også virker i Den Demokratiske Republik Kongo. Denne universelle rejseadapter kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan desuden købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Stikkontakter, der bruges i Den Demokratiske Republik Kongo

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Den Demokratiske Republik Kongo, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Den Demokratiske Republik Kongo.