Rejseadapter/Burkina Faso

Rejseadapter og stikkontakt i Burkina Faso

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Burkina Faso, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Burkina Faso. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Burkina Faso er Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Burkina Faso og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇧🇫

Rejseadapter er ikke påkrævet til stikkontakter i Burkina Faso

Med det sagt kan vi konstatere, at rejser du til Burkina Faso, behøver du ikke at medbringe en rejseadapter, da dem i Burkina Faso bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Men skal du besøge nabolandene, kan det alligevel være klogt at medbringe en rejseadapter, for eksempel er denne rejseadapter rigtig god, da den fungerer over hele verden.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Burkina Faso den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Burkina Faso. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Universal adapter til hele verden

Det sikreste man kan gøre, når man rejser, er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så med garanti også virker i Burkina Faso. Denne universelle rejseadapter kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan desuden købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Stikkontakter, der bruges i Burkina Faso

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Burkina Faso, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Burkina Faso.

At besøge Burkina Faso som turist

Burkina Faso er et relativt uopdaget turistmål i Vestafrika, men det tilbyder en rig kultur og historie for eventyrlystne rejsende. Landet er kendt for sine traditionelle musik- og dansefestivaler, håndværksmarkeder og historiske steder. Når man rejser til Burkina Faso, kan man forvente at opleve en varm og gæstfri lokalbefolkning, levende kultur og smuk natur. Sikkerhedssituationen kan variere, så det er vigtigt omhyggeligt at planlægge din rejse og følge lokale rejseinstruktioner.