Rejseadapter/Brasilien

Rejseadapter og stikkontakt i Brasilien

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Brasilien, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Brasilien. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Brasilien er Type N og Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 220 V og 60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Brasilien og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Brasilien? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Brasilien til Danmark.

🇧🇷

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Brasilien

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Brasilien, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Brasilien kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Brasilien.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Brasilien, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Brasilien.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Brasilien

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Brasilien. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Brasilien.

Rejseadapter Brasilien til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Brasilien i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Brasilien til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Brasilien. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Brasilien

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Brasilien, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type N brugt i Brasilien.Illustration af stikkontakt Type C brugt i Brasilien.

At besøge Brasilien som turist

Brasilien er et af de mest besøgte lande i Sydamerika, kendt for sin rige kultur, livlige festivaler og fantastiske natur. Landet byder på en bred vifte af turistoplevelser, fra de ikoniske strande i Rio de Janeiro og Carnival til Amazonas regnskoven og de imponerende Iguazú-vandfald. Når man rejser til Brasilien, kan man forvente at opleve en blanding af pulserende byområder, historiske steder og naturskønne landskaber samt en venlig og gæstfri befolkning.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Brasilien's stikkontakt. 😊