Rejseadapter/Bolivia

Rejseadapter og stikkontakt i Bolivia

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Bolivia, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Bolivia. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Bolivia er Type A, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Bolivia og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Bolivia? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Bolivia til Danmark.

🇧🇴

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Bolivia

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Bolivia, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Bolivia bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Bolivia.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Bolivia, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Bolivia.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Bolivia

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Bolivia. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Bolivia.

Rejseadapter Bolivia til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Bolivia i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Bolivia til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Bolivia. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Bolivia

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Bolivia, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type A brugt i Bolivia.

At besøge Bolivia som turist

Bolivia er et fascinerende turistmål i Sydamerika, kendt for sine varierede landskaber og rige kulturarv. Fra den tårnhøje hovedstad La Paz og den smukke Titicaca-sø til de surrealistiske saltsletter i Uyuni og den frodige Amazonas regnskov byder Bolivia på unikke og mindeværdige oplevelser. Landet tiltrækker eventyrlystne rejsende med sine vandrestier, arkæologiske steder og traditionelle markeder. På en rejse til Bolivia kan man forvente at opleve en blanding af spansk koloniarkitektur og oprindelige traditioner, alt sammen i et gæstfrit og farverigt miljø.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Bolivia's stikkontakt. 😊