Rejseadapter og stikkontakt i Benin

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Benin, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Benin. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Benin er Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Benin og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇧🇯

Rejseadapter er ikke påkrævet til stikkontakter i Benin

Med det sagt kan vi konstatere, at rejser du til Benin, behøver du ikke at medbringe en rejseadapter, da dem i Benin bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Men skal du besøge nabolandene, kan det alligevel være klogt at medbringe en rejseadapter, for eksempel er denne rejseadapter rigtig god, da den fungerer over hele verden.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Benin den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Benin. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Universal adapter til hele verden

Det sikreste man kan gøre, når man rejser, er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så med garanti også virker i Benin. Denne universelle rejseadapter kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan desuden købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Stikkontakter, der bruges i Benin

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Benin, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Benin.

At besøge Benin som turist

Benin er et relativt uopdaget turistmål i Vestafrika, men det byder på en rig kultur og historie, der tiltrækker eventyrlystne rejsende. Landet er kendt som voodoo's fødested og har flere interessante historiske steder, såsom slaveruten Ouidah og de kongelige paladser i Abomey. Når man rejser til Benin, kan man forvente at opleve farverige markeder, smukke strande og en venlig og gæstfri lokalbefolkning.