Rejseadapter/Belgien

Rejseadapter og stikkontakt i Belgien

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Belgien, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Belgien. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Belgien er Type E og Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Belgien og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇧🇪

Rejseadapter kan være nødvendig til stikkontakter i Belgien

Når det er sagt, kan vi konstatere, at hvis du rejser til Belgien, skal du muligvis medbringe en rejseadapter, da dem i Belgien kun i nogen grad bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Det er bedst at medbringe en rejseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne rejseadapter der er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Belgien.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Belgien den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Belgien. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Belgien

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Belgien. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Belgien.

Stikkontakter, der bruges i Belgien

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Belgien, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type E brugt i Belgien.Illustration af stikkontakt Type C brugt i Belgien.

At besøge Belgien som turist

Belgien er et populært rejsemål i Europa, kendt for sine middelalderbyer, rige historie og fantastiske mad- og drikkekultur. Landet er berømt for sin chokolade, øl og vafler samt sine imponerende arkitektoniske vartegn såsom Grand Place i Bruxelles og katedralen i Antwerpen. Når man rejser til Belgien, kan man forvente at nyde både kulturelle og kulinariske oplevelser, med noget for alle typer rejsende. Landet er også hjemsted for vigtige EU-institutioner, hvilket gør det til et politisk knudepunkt.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Belgien's stikkontakt. 😊