Rejseadapter og stikkontakt i Angola

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Angola, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Angola. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Angola er Type C, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Angola og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇦🇴

Rejseadapter er ikke påkrævet til stikkontakter i Angola

Med det sagt kan vi konstatere, at rejser du til Angola, behøver du ikke at medbringe en rejseadapter, da dem i Angola bruger stikkontakter, der er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Men skal du besøge nabolandene, kan det alligevel være klogt at medbringe en rejseadapter, for eksempel er denne rejseadapter rigtig god, da den fungerer over hele verden.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Angola den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Angola. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Universal adapter til hele verden

Det sikreste man kan gøre, når man rejser, er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så med garanti også virker i Angola. Denne universelle rejseadapter kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan desuden købes til en god pris hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

Stikkontakter, der bruges i Angola

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Angola, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type C brugt i Angola.

At besøge Angola som turist

Angola er ikke et af de mest besøgte turistmål i Afrika, men det tiltrækker stadig rejsende, der er interesseret i dets rige historie, kulturelle mangfoldighed og imponerende natur. På en rejse til Angola kan man forvente at opleve alt fra smukke strande og savanner til travle byer og historiske steder. Landet tilbyder en unik blanding af portugisisk arv og afrikanske traditioner, hvilket gør det til en fascinerende destination for eventyrlystne besøgende.