Rejseadapter/Amerikansk Samoa

Rejseadapter og stikkontakt i Amerikansk Samoa

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Amerikansk Samoa, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Amerikansk Samoa. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Amerikansk Samoa er Type A, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Amerikansk Samoa og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

Mangler du en rejseadapter i Danmark til elektriske apparater fra Amerikansk Samoa? Vi kan også anbefale en, klik blot på følgende link, så scroller vi dig direkte til rejseadapter Amerikansk Samoa til Danmark.

🇦🇸

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Amerikansk Samoa

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Amerikansk Samoa, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Amerikansk Samoa bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Amerikansk Samoa.

Ydermere er den netspænding og frekvens, der bruges i elnettet i Amerikansk Samoa, ikke den samme, som vi er vant til i Danmark. Det er noget, som er vigtigt at være opmærksom på, da en spændings- eller frekvensomformer sandsynligvis vil være påkrævet, hvis din enhed ikke kan betjenes på samme netspænding og frekvens som i Amerikansk Samoa.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Amerikansk Samoa

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Amerikansk Samoa. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Amerikansk Samoa.

Rejseadapter Amerikansk Samoa til Danmark

Leder du efter en rejseadapter, der egner sig til elektriske apparater fra Amerikansk Samoa i stikkontakter i Danmark, kan vi anbefale en perfekt rejseadapter universal, der fungerer til elektriske kontakter fra Amerikansk Samoa til Danmark. Den er velegnet til at konvertere stikkontakter af type A, B, G, I, J, L og N til at fungere i danske stikkontakter af type K. Se billede af rejseadapteren herunder, samt en liste over de butikker, der har bedste pris nu.

En universal rejseadapter, der fungerer i Danmark med elektriske kontakter fra Amerikansk Samoa. Rejseadapteren kommer fra et kendt mærke (Skross) og kan købes til en god pris hos mange forhandlere. Klik blot på billedet eller linket nedenfor for at læse mere og finde den bedste pris.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Danmark.

Stikkontakter, der bruges i Amerikansk Samoa

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Amerikansk Samoa, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type A brugt i Amerikansk Samoa.

At besøge Amerikansk Samoa som turist

Amerikansk Samoa er en af de mindre besøgte destinationer i Stillehavet, men det er et glimrende valg for rejsende, der søger en uberørt og autentisk ø-oplevelse. Med sine smukke landskaber, frodige regnskove og rige polynesiske kultur tilbyder Amerikansk Samoa en unik mulighed for at udforske et af verdens mest afsidesliggende områder. Besøgende kan forvente en gæstfri befolkning, en afslappende atmosfære og en bred vifte af udendørs aktiviteter såsom vandreture, dykning og snorkling.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Amerikansk Samoa's stikkontakt. 😊