Rejseadapter/Ækvatorialguinea

Rejseadapter og stikkontakt i Ækvatorialguinea

Her kan du læse mere om, hvilken type stikkontakt, der bruges i Ækvatorialguinea, samt læse mere om, hvorvidt du skal have en rejseadapter eller ej, når du besøger Ækvatorialguinea. Typen eller typerne af stikkontakter, der anvendes i Ækvatorialguinea er Type E, samtidig er standardspændingen og standardfrekvensen, der anvendes, henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Danmark bruger vi stikkontakter af Type K og Type C, så er vores standardspænding 230 V og vores standardfrekvens er 50 Hz. Herunder kan du se, om du har brug for en rejseadapter til stikkontakter i Ækvatorialguinea og få anbefalinger til passende rejseadaptere.

🇬🇶

Rejseadapter nødvendig til stikkontakter i Ækvatorialguinea

Med det sagt kan vi oplyse, at rejser du til Ækvatorialguinea, skal du medbringe en rejseadapter, da dem i Ækvatorialguinea bruger stikkontakter, der ikke er kompatible med de stik og enheder, vi bruger i Danmark. Vi anbefaler denne rejseadapter som er designet til at fungere med de stikkontakter, der bruges i Ækvatorialguinea.

Ydermere er både netspændingen og frekvensen brugt i elnettet i Ækvatorialguinea den samme som den der bruges i Danmark, så de apparater du bruger i Danmark burde også fungere helt uden problemer i Ækvatorialguinea. Med andre ord burde der ikke være behov for transformer.

Rejseadapter der passer til stikkontakter i Ækvatorialguinea

Den sikreste måde er at købe en universel rejseadapter til hele verden, som så også virker i Ækvatorialguinea. Denne universelle rejseadapter kommer fra samme kendte mærke (Skross) og kan desuden købes til gode priser hos mange forhandlere. Nedenfor er billeder af rejseadapteren og en liste over de butikker, der har den bedste pris lige nu.

BEMÆRK! Tjek venligst, at den rejseadapter, du vælger, faktisk fungerer i Ækvatorialguinea.

Stikkontakter, der bruges i Ækvatorialguinea

Herunder kan du se billeder af de stikkontakter der bruges i Ækvatorialguinea, de gør det nemt for dig at sammenligne med de kontakter du har for at se f.eks. ligheder og forskelle..

Illustration af stikkontakt Type E brugt i Ækvatorialguinea.

At besøge Ækvatorialguinea som turist

Ækvatorialguinea er et relativt uopdaget turistmål i Centralafrika, men det byder på unikke oplevelser for dem, der søger eventyr og kultur. Landet består af både fastland og øer, med en rig biodiversitet og smukke landskaber. Besøgende kan udforske regnskove, vulkaner og strande, samt opleve den lokale kultur og historiske seværdigheder. På en rejse til Ækvatorialguinea kan man forvente varm gæstfrihed og en chance for at opdage et land, som få turister har besøgt.

Glem heller ikke rejseadapteren for at kunne bruge dine ting i Ækvatorialguinea's stikkontakt. 😊